productfotografie van lingerie

packshots van lingerie laten maken

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je lingeriecollectie op een stijlvolle en aantrekkelijke manier te presenteren aan jouw klanten. Het maken van packshots van lingerie is een echt vak.

Onze ervaren fotografen hebben de expertise en de apparatuur om jouw lingeriecollectie op de best mogelijke manier vast te leggen. Of het nu gaat om BH’s, slips, kousen of corsetten, we zorgen ervoor dat jouw lingerie optimaal tot zijn recht komt en de klant direct overtuigd is van de kwaliteit van jouw producten.

We begrijpen dat het belangrijk is om je lingerie op een realistische manier te laten zien, met aandacht voor pasvorm en uitstraling. Daarom werken we ook graag met echte modellen, om de lingerie op een natuurlijke en overtuigende manier te presenteren.

Hoe kunnen we je verder helpen?

onze persoonlijke service maakt het verschil

Packshots van lingerie

Hoe kom ik met
jullie in contact?

vraag meer info aan
Packshots van lingerie

Wat kost kledingfotografie?

ontvang direct een offerte

fotografie van lingerie voor e-commerce

wij helpen je retourzendingen te verlagen en je omzet te verhogen

simpel, snel en doeltreffend

onze werkwijze

stuur je kleding op

Stuur je kleding naar ons op of kom ze persoonlijk langs brengen. Wij zorgen voor een veilige opslag tot aan de fotoshoot.

wij fotografereen

Ons team van professionals fotografeert jullie kleding. Na de shoot zorgen we ook voor de nodige nabewerking.

je ontvangt digitale bestanden

Je ontvangt na enkel dagen de bewerkte foto's digitaal. Daarna sturen we je producten veilig en snel terug. Heel makkelijk.

Packshots van lingerie

productfoto's met echte kleuren

wij fotograferen ook met modellen

We begrijpen dat het belangrijk is om je lingeriecollectie zo goed mogelijk te presenteren en potentiële klanten te overtuigen van de kwaliteit van je producten. Daarom werken we graag met echte modellen, om de pasvorm en uitstraling van jouw lingerie op een realistische manier te laten zien.

In onze professionele fotostudio beschikken we over alle benodigde middelen om de juiste sfeer te creëren en de lingerie op een stijlvolle manier te presenteren. We nemen de tijd om de juiste poses en belichting te vinden, zodat jouw lingeriecollectie optimaal tot zijn recht komt.

Ben je geïnteresseerd in een lingerie fotoshoot met echte modellen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag bij het presenteren van jouw lingeriecollectie op een aantrekkelijke en professionele manier.

egaal belicht en met oog voor details

wij fotografen packshots van lingerie net even mooier

Voor mensen die niet dagelijks fotograferen kan het moeilijk zijn om goede productfoto’s van lingerie te maken. De kleuren lijken steeds heel anders en de kleding kan er gekreukt uitzien. Om nog maar te zwijgen van de tijd die het kost om foto’s te maken en ze daarna te bewerken. 

Met onze styling skills zorgen wij ervoor dat jullie kleding er op zijn mooist uitziet. Dat kan via de flat-lay techniek maar ook op onze speciale paspoppen. Wil je de lingerie nog realistischer laten fotograferen? Laat dan bijvoorbeeld ook foto’s met een model of een 360 graden foto’s maken.

Packshots van lingerie
team kledingfotografie doorNorbert

deze combinatie maakt ons uniek

team kledingfotografie doorNorbert

deze combinatie maakt ons uniek

bereken direct je prijs

ontdek meer in ons portfolio

wij fotograferen kleding net iets mooier

Scroll to Top