packshots van kleding

laat ons de packshots van kleding laten maken

Goede productfoto’s zijn voor iedereen van belang maar zeker bij kleding. Of het nu gaat om shirts, broeken of lingerie, webshops met kleding hebben het hoogste percentage retouren van alle webshops. Hierbij zijn de verkeerde maat, of het product ziet er toch niet zo uit als verwacht, de meest gehoorde redenen. De verkeerde maat kunnen wij helaas niet zoveel aan doen, maar het jouw kleding zo op de foto zetten dat het een zo realistisch mogelijk beeld geeft van de werkelijkheid wel.

We helpen je graag aan de juiste packshots van kleding voor de perfecte conversie van jouw producten en een zo laag mogelijk retourpercentage.

packshots van kleding

Hoe kunnen we je verder helpen?

onze persoonlijke service maakt het verschil

packshots van kleding

Hoe kom ik met
jullie in contact?

vraag meer info aan
packshots van kleding

Wat kost kledingfotografie?

ontvang direct een offerte

packshots met echte kleuren voor e-commerce

wij helpen je retourzendingen te verlagen en je omzet te verhogen

Ontdek het gemak van ons one-stop shop principe met een divers aanbod aan kledingfotografie opties. Of je nu kiest voor packshots, fotografie met een model, of 360 graden fotografie, ons team levert topkwaliteit vanuit onze studio. Voor een natuurlijke setting is onze lifestyle fotografie perfect en vindt plaats op prachtige locaties.

simpel, snel en doeltreffend

onze werkwijze

stuur je kleding op

Stuur je kleding naar ons op of kom ze persoonlijk langs brengen. Wij zorgen voor een veilige opslag tot aan de fotoshoot.

wij fotografereen

Ons team van professionals fotografeert jullie kleding. Na de shoot zorgen we ook voor de nodige nabewerking.

je ontvangt digitale bestanden

Je ontvangt na enkel dagen de bewerkte foto's digitaal. Daarna sturen we je producten veilig en snel terug. Heel makkelijk.

wij fotograferen ook met modellen

Wel of niet op de pop fotograferen

We kunnen de kleding als flat-lay fotograferen, hierbij krijg je packshots van kleding die netjes neergelegd zijn op een ondergrond. Maar nog mooier is het fotograferen op een pop, hierbij zien mensen gelijk hoe het eruit ziet als het kledingstuk wordt gedragen.

Als je het nog mooier wilt maken dan kunnen we ook met een model fotograferen. Ook 360 graden fotografie is ook een goede optie voor de luxere kledingstukken. Het fotograferen op een pop geeft een natuurlijke resultaat en zal een klant eerder verleiden om tot aankoop van de kleding over te gaan.

packshots van kleding

heb je het snel nodig? Maak gebruik van onze spoedservice!

bij ons worden jullie herenkleding packshots net iets mooier

Het team van doorNorbert zorgt voor net even mooiere foto’s, maar hoe doen we dat? Ons team bestaat uit echte vakidioten, dat betekent dat iedereen bij ons een echte passie heeft voor fotografie en we er alles aan willen doen om elke foto net even wat beter en bijzonderder te maken dan het gemiddelde.

Hiervoor zorgen we niet alleen voor de juiste apparatuur en de juiste mensen maar zorgen we ook voor de perfecte fotobewerking achteraf. Op die manier zorgen wij voor de beste packshots van kleding voor jou. Bereken snel en vrijblijvend de prijs voor jouw foto’s, we helpen je graag.

team kledingfotografie doorNorbert

deze combinatie maakt ons uniek

team kledingfotografie doorNorbert

deze combinatie maakt ons uniek

bereken direct je prijs

ontdek meer in ons portfolio

wij fotograferen kleding net iets mooier

Scroll to Top