360 graden fotografie van kleding

het product van alle kanten

Wil je een sublieme online productbeleving creëren die jouw klanten niet snel zullen vergeten? Kies dan voor onze 360 graden productfoto’s van kleding. Deze unieke visuele ervaring laat je producten van alle kanten zien, waardoor potentiële kopers een veel beter beeld krijgen van wat ze kopen.

In ons proces gebruiken we een speciaal ontworpen pop om de kledingstukken vanuit meerdere hoeken te fotograferen. Na het fotograferen zorgen wij ervoor dat de achtergrond handmatig wordt verwijdert zodat deze 100% wit of transparant wordt.

Dit proces is niet alleen een stukje ambacht; het resulteert ook in een veel hogere kwaliteit dan wat mogelijk is met standaard kant-en-klaar-cabine oplossingen. 

360 graden fotografie van kleding

Hoe kunnen we je verder helpen?

onze persoonlijke service maakt het verschil

360 graden fotografie van kleding

Hoe kom ik met
jullie in contact?

vraag meer info aan
360 graden fotografie van kleding

Wat kost kledingfotografie?

ontvang direct een offerte

360 graden foto's van kleding voor ambitieuze ondernemingen

wij helpen je onderscheidend te zijn

Ontdek het gemak van ons one-stop shop principe met een divers aanbod aan kledingfotografie opties.Of je nu kiest voor packshots, fotografie met een model, of 360 graden fotografie, ons team levert topkwaliteit vanuit onze studio. Voor een natuurlijke setting is onze lifestyle fotografie perfect en vindt plaats op prachtige locaties.

simpel, snel en doeltreffend

onze werkwijze

stuur je kleding op

Stuur je kleding naar ons op of kom ze persoonlijk langs brengen. Wij zorgen voor een veilige opslag tot aan de fotoshoot.

wij fotografereen

Ons team van professionals fotografeert jullie kleding. Na de shoot zorgen we ook voor de nodige nabewerking.

je ontvangt digitale bestanden

Je ontvangt na enkel dagen de bewerkte foto's digitaal. Daarna sturen we je producten veilig en snel terug. Heel makkelijk.

full service met fotografie doorNorbert

wij verzorgen het complete proces

Lever je kleding zo netjes mogelijk aan zodat wij direct aan de slag kunnen! Voor 360 graden fotografie is het belangrijk dat de kleding goed past, omdat er van elke kant een foto wordt gemaakt. Bij packshots of sfeerfotografie is dat minder kritisch en kunnen wij de kleding afspelden, bij een 360 graden foto gaat dat dus niet.

Naast het fotograferen is het bewerken van foto’s een cruciale stap om goede productfoto’s te maken. Op deze manier maken we de 360 graden van kleding kleur-echt en maken we achtergrond 100% wit of juist transparant.

je klanten zullen dit fantastisch vinden

Waarom heb je 360 foto's nodig?

Met onze 360 graden foto’s van kleding kunnen jouw klanten de kleding vanuit alle hoeken bekijken, waardoor ze het gevoel krijgen alsof ze het product in hun handen hebben. Dit is de meest aansprekende manier om producten te presenteren op je website of webshop.

Wij zetten de pop op een schijf die stapsgewijs ronddraait. Elke keer als de schijf stopt maken wij een foto. Deze foto’s voegen wij samen in een viewer en leveren deze bestanden digitaal aan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is deze complete 360 graden afbeedling toevoegen aan je website of webshop.

team kledingfotografie doorNorbert

deze combinatie maakt ons uniek

team kledingfotografie doorNorbert

deze combinatie maakt ons uniek

bereken direct je prijs

ontdek meer in ons portfolio

wij fotograferen kleding net iets mooier

Scroll to Top