kinderkleding

packshots van kinderkleding laten maken

Goede productfoto’s zijn voor iedereen van belang maar zeker bij kinderkleding. Of het nu gaat om shirts, broeken of badkleding, webshops met kinderkleding hebben het hoogste percentage retouren van alle webshops. Hierbij zijn de verkeerde maat, of het product ziet er toch niet zo uit als verwacht, de meest gehoorde redenen. 

Realistische packshots van kinderkleding met nadruk op kleurechtheid zorgt ervoor dat de klant precies weet wat ze krijgt en verlaagt het aantal retouren. 

We helpen je graag aan de juiste foto’s voor de perfecte conversie van jouw producten en een zo laag mogelijk retourpercentage

Hoe kunnen we je verder helpen?

onze persoonlijke service maakt het verschil

Packshots van kinderkleding

Hoe kom ik met
jullie in contact?

vraag meer info aan
Packshots van kinderkleding

Wat kost kledingfotografie?

ontvang direct een offerte

fotografie van kinderkleding voor e-commerce

wij helpen je retourzendingen te verlagen en je omzet te verhogen

simpel, snel en doeltreffend

onze werkwijze

stuur je kleding op

Stuur je kleding naar ons op of kom ze persoonlijk langs brengen. Wij zorgen voor een veilige opslag tot aan de fotoshoot.

wij fotografereen

Ons team van professionals fotografeert jullie kleding. Na de shoot zorgen we ook voor de nodige nabewerking.

je ontvangt digitale bestanden

Je ontvangt na enkel dagen de bewerkte foto's digitaal. Daarna sturen we je producten veilig en snel terug. Heel makkelijk.

voor baby kleding is flat-lay de standaard

Wel of niet op de pop fotograferen

We kunnen de kinder kleding als flat-lay fotograferen, hierbij krijg je packshots waarbij we de kleding netjes neerleggen op een ondergrond. Maar nog mooier is het fotograferen op een pop, hierbij zien mensen gelijk hoe het eruit ziet als het kledingstuk wordt gedragen.

Het fotograferen op een pop geeft een natuurlijke resultaat en zal een klant eerder verleiden om tot aankoop over te gaan.

Als je het nog mooier wilt maken dan kunnen we ook met een model fotograferen of 360 graden fotografie inzetten voor luxere kledingstukken. 

heb je het snel nodig? Maak gebruik van onze spoedservice!

bij ons worden packshots van kinderkleding net iets mooier

Voor mensen die niet dagelijks fotograferen kan het moeilijk zijn om goede productfoto’s van kinderkleding te maken. De kleuren lijken steeds heel anders en de kleding kan er gekreukt uitzien. Om nog maar te zwijgen van de tijd die het kost om foto’s te maken en ze daarna te bewerken. Packshots van kinderkleding maken is echt een vak. 

Met onze styling skills zorgen wij er voor dat de kleding er op zijn mooist uitziet op onze speciale paspoppen. liever je kleding nog echter fotograferen? Wij hebben ook jarenlange ervaring om productfotografie met echte modellen te verzorgen. Wij gebruiken de nieuwste apparatuur en software om de kleuren en texturen van je kleding perfect vast te leggen.

Packshots van kinderkleding
Add Your Tooltip Text Here
team kledingfotografie doorNorbert

deze combinatie maakt ons uniek

team kledingfotografie doorNorbert

deze combinatie maakt ons uniek

bereken direct je prijs

ontdek meer in ons portfolio

wij fotograferen kleding net iets mooier

Scroll to Top